Бенгалуру е град в Южна Индия и столица на щата Карнатака. Наричан „Силиконовата долина на Индия“, град Бенгалуру е водещ производител на информационни технологии, тежко машиностроене и в космическия отрасъл на страната. Известен и като „Garden City of India“ заради зеленината, широките улици и присъствието на много обществени паркове като Лал Багх и Куббон парк.

Счита се, че Бенгалуру е един от най-привлекателните градове за водене на бизнес в страните от третия свят.

Името Бангалор, градът получава по време на британското управление. Най-ранните сведения за съществуването на града и името Бенгалуру са от 9 век.

Едно от най-мистичните енергийни места в света се намира точно там. Това  е Библитеката на палмовите листа, представляваща огромна, вдъхваща респект сграда. За неин основател се счита мъдрецът Шука Нади, който получил прозрение и започнал да записва всички човешки прояви и действия на хората като ги свързвал със звездите и определеното време още отпреди 5 хил. години и то върху палмови листа.

Към момента в библиотеката има 3655 тома, а във всеки от тях –по 365 листа от палма. Всяко листо, дълго 14 см и широко 6 см, е изписано от двете страни на старотамилски език като буквите са около половин милиметър.

В библиотеката идват хора не само от Индия, но от целия свят, за да открият тайните от миналото си и смисъла на земния си път. Всичко това те могат да научат от текста върху палмовото листо.

Ако отидете в Бангалорската библиотека и поискате да видите вашето листо на съдбата, първо ще трябва да дадете пръстов отпечатък – жените с лявата ръка, а мъжете – с дясната. После трябва да отговорите на доста въпроси, които не включват името и националността ви, а само годината на раждане и някои по-важни събития от живота ви. Това се прави с цел да ориентирате тълкувателя на записите, в кой том да потърси вашето листо на съдбата. Това търсене е с бързината на индийски мислител – може да трае  минути, часове или  година. Ще сте истински късметлия, ако записът ви бъде открит веднага.  

Ще останете разочаровани да разберете, че не сте единствени и уникални на този свят. Защото записът за вас се отнася и за още поне 50-100 други човека. Излиза, че вие и те живеете „един живот“. И все пак, оказва се, че всичко написано удивително точно описва живота ви?!? Как се случва това? Както казва източната философия, всичко се ръководи от Карма – нравственият закон, който обхваща всичките ни прераждания.

Ние всички учим в едно „училище“ – Земята! Обречени сме да повтаряме едни и същи грешки, лутаме се по едни и същи пътища. По кой ще поемем, избира всеки един от нас поотделно. Това ни дава надеждата, че събитията в живота ни не са закодирани, а съществува свободна воля, с която да ги променяме и да подобряваме съдбата си, взимайки си поука от уроците на Карма.

В полетата на много палмови листа има допълнителни записи, които означават, че душата е правила опити да „коригира“ съдбата си. Тълкувателят на текста е длъжен да предаде съдържанието на написаното отговорно и безпристрастно. Човек би  се запитал как е събирана тази информация преди 5000 години, когато не е имало никакви средства за комуникация! Чиста астрология!

***Всеки запис съдържа информация за влиянието на планетите и съзвездията, под чиито вибрации е роден отделният човек. Веднъж открил палмовото си листо, човек може да научи от него дори датата на смъртта си. Ако желае!

Дарбата да се тълкуват записите на поколения човешки същества се предава от баща на син. Думите в старотамилския език имат много значения. Тълкувачът носи бремето да намери най-точното тълкуване за човека, без да изкривява информацията, пазена върху палмовия лист. Понякога посетителите не знаят годината на раждане на приятел или близък, за когото искат да попитат тълкувача. Ако този човек има трайно присъствие в живота им, информацията за него се съдържа в палмовия лист на посетителя. Там има данни за записа на другото лице, по което пазителят на Библиотеката може да го намери и да го разчете.

Тълкувателят отваря палмовите листа със записа на душата и задава въпроси на посетителя. Например “ Вие сте едно дете ?“, „Вярно ли е, че сте се оженили на ( посочва конкретната дата, месец и година )“. След това започва да разказва за миналите прераждания на питащия – колко пъти е живял на Земята, в кои епохи, какви са кармичните му грешки и в какво е напреднала душата.

Всеки запис съдържа информация за влиянието на планетите и съзвездията, под чиито вибрации се ражда човекът. Астрологичната прогноза идва от миналото и продължава в бъдещето. Тя засяга и конкретния живот сега. Всеки, който е пожелал да отворят листа с неговите животи, научава и датата на своята смърт.

Твърди се, че по света има 12 такива библиотеки, които пазят свитъци с информация за преражданията на всеки човек, живял на Земята. Тези духовни центрове обменят информация и попълват грижливо досието, за да помагат на душата да се учи от грешките си. В момента, в който човек научава миналото си от палмовия лист, буквите се променят и се прави нов запис.
Пазителят на Библиотеката в Бангалор твърди, че палмовите листа са древни компютърни дискети. Върху ограничената им площ се пази огромно количество информация за множество прераждания.


На всеки сто години според пазителя на библиотеката и тълкувач на записите се прави презапис на всеки палмов лист. Тогава се появява нова перфорация върху него – по-бледите текстове са от по-стари животи. Най-ярките букви са от протичащия живот. Мъдрият индиец разказва, че библиотеката е материализация на Акашовите записи, банка с информация, в която има данни за всички жители на Земята.


Палмовите листа носят посланието, че ние много пъти сме били, сме и ще бъдем тук.
В Индия вярват, че Библиотеката с палмовите листа е част от божествения план. Записите са предназначени за тези, които искат да опознаят себе си, за да се развиват в правилната посока, да пробуждат духа и да работят за глобалния еволюционен план на Твореца.

 Ако хората проумеят, че днес са американци, в следващия си живот – араби, в другия – руснаци или българи, те няма да унищожават планетата, на която ще живеят много пъти на различни места.
В Библиотеката в Бангалор може да отиде всеки, който е готов да чуе истината за себе си.

Виж нашите оферти за Индия тук: www.alexandra-travel.com