цена от 3200 лв. 3120 лв.
Резервирай сега

КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО НА КИТАЙ – ПЕКИН – СУДЖОУ – ДЖОУДЖУАН – ХАНДЖОУ – ШАНХАЙ с включени 9 екскурзии

ico_clock Created with Sketch.

Продължителност

10 дни / 7 нощувки

ico_tour_type Created with Sketch.

Тип екскурзия

Нашите специални оферти, Самолетна

ico_adults_blue Created with Sketch.

Тръгване от

Букурещ

Описание на екскурзията

⛩ Виж с очите си удивителни исторически места от несравнимия 🇨🇳 Китай. Посети колоритните градове и живописни забележителности на страната 🏯 Модерен и Древен Пекин със Забранения град и Летния дворец 🏛, легендарната Китайска стена 🏰, Шанхай – „Източния Париж“ 🗼, Суджоу – Китайската Венеция 🛶, родното място на чая 🍂☕️, невероятни планини и реки 🏞, и още много! 🤩🤳

🇨🇳 🐉 Маршрут: БУКУРЕЩ ДОХАПЕКИН – СУДЖОУ – ДЖОУДЖУАН – ХАНДЖОУ – ШАНХАЙ – ДОХА – БУКУРЕЩ

🗓️ Дата на екскурзията 04 – 15.05.2020 (10-дневна екскурзия)

Промо цени до 31.01.2020:
🔥 3200 лв   3120лв (на човек в двойна стая)
🔥 3680 лв   3600лв (на човек единична стая)

„Здравейте, аз съм Нина и ще съм вашия водач в Китай. Имах щастието да живея 10 години в тази прекрасна страна, да работя и да пътувам из необятната земя. Видях лукс и небостъргачи, видях бедност, видях гостоприемство и влязох в домовете на непознати, които ме нахраниха като приятел, видях мъдрост и философия, живях в глъчка и стоях в ступор пред гигантските постижения и величието на древната китайска земя. Отворих сърцето си и едно парче завинаги остана там.


Елате с мен и ще изживеем заедно легенди, тайни и контрастен модернизъм – изживяване което ще помните завинаги.
Не мога да отговоря на всички въпроси „Защо…?‘ но тези, чиито отговори знам ще ви удивят…


Китай не е просто страна, той е един цял нов свят. Възхищаваме му се, като родината на порцелана, хартията, чая, барута, калиграфията, Фън Шуей, маоистката философия… и щом го посетим веднъж – го обикваме. Изкачвайки се на Великата китайска стена, която се извива като опашка на дракон, се докосваме до мъдростта и величието на древността. Продължаваме до едни от най-красивите места в Китай с изключителната си природа и архитектура.


Древна китайска поговорка гласи: „На небето има рай, а на земята Суджоу и Ханджоу” – приказни градове, разделени от живописни водоеми и лъкатушещи канали. Същевременно с това има една странна синергия между многовековни традиции и съвремие – погледнете Шанхай – най-големият град в Китай, център на търговията и финансите, наричан още “Париж на Изтока” – дом на ултрамодерна съвременна архитектура, култура, изискани ресторанти и луксозни магазини. Скъпи коли, малки камиончета, мотори, глъчка, миризми и хора – нека ви покажем другото лице на Китай, това което ще остане завинаги в сърцата ви.“

 

Побързай да заявиш своето място сега. 🛒 Резервирай онлайн от формата за резервация на страницата, или като ни пишеш от Контакти, във Фейсбук, на телефони 082830940 / 0885720830, или на място в офиса ни в Русе, на ул. “Църковна независимост” 27.

ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗИЯТА ЩЕ ВИДИШ:

 • Величественият Забранен град в Пекин
 • Летния дворец в Пекин - Градините на рая
 • Великата китайска стена
 • Суджоу – Китайската Венеция
 • Красивият речен град Джоуджуан
 • Ханджоу – езерото Сиху, цветното простанище, чаена плантация
 • Храма на Нефритения Буда в Шанхай
 • Градините Ю Юан и Чънхуан в Шанхай
 • Шанхай - древният град Чибао
 • Модерния квартал Пудонг с небостъргачите в Шанхай
 • Спектакъла «Династията на Златната Маска» в Пекин (допълнително)
 • Посещене на акробатично шоу в Шанхай (допълнително)
 • Круиз по река Хуан Пу (допълнително)
 • Шанхайски световен финансов център (допълнително)

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ НАС

 • Ценим твоето време. Твоят комфорт е наш приоритет.
 • Професионалисти с над 11-годишен опит на пазара.
 • Над 10 000 доволни клиента по 30 различни дестинации.
 • Имаме над 180 петзвездни отзива във Facebook.
 • Истинско преживяване! Убеди се сам!

Програма по дни

1 ден

1 ден (04.05.2020) - БУКУРЕЩ – ДОХА

Полет от Букурещ за Доха в 12:55 ч. – с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 17:40 ч.

2 ден

2 ден (05.05.2020) – ДОХА - ПЕКИН
Полет Доха - Пекин в 01:55 ч. Пристигане в Пекин в 14:55 ч. (05.05.20)
Трансфер и настаняване в хотел Beijing Plaza Hotel 4* или подобен.
Свободно време, вечеря и нощувка.

3 ден

3 ден (06.05.2020) - ПЕКИН : Великата китайска стена
Закуска.
Днешният ден е посветен на Великата китайска стена (ЮНЕСКО) - едно от чудесата на света и символ на Китай. Подобно на опашка на гигантски дракон с височина от 8 метра, тя се извива през планини, долини и гори в продължение на повече от 8800 км. Това уникално архитектурно творение, което ясно се вижда и от Космоса, безусловно свидетелства за величието на древен Китай. Великата Китайска стена е символът на Китай и мъдростта на китайския народ. Направо е невероятно как китайците са успели да построят такава велика архитектура с обикновени и прости инструменти в древността.
Ще посетим и гробниците от династията Минг, където са погребани първия император Йонглъ и императрица Шу. Следва посещение на Нефритената фабрика. След традиционен китайски обяд продължаваме към стената, която се намира на 800 м над морското равнище и ще видим най-добре запазената й част.
С опция за изкачване до стената с лифт – 100 юана (препоръчително).Тук ще прекараме около 2 часа.
По пътя обратно ще се насладим на традиционна чаена церемония и спирка за кратка фото-пауза в Пекинския олимпийски парк, където може да се види отвън Националния стадион „Гнездото“ (във формата на птиче гнездо) и Националния плувен център „Воден куб“, където са се провели олимпийските игри през 2008 г.
Допълнителна екскурзия: Преди вечеря възможност за посещение на грандиозния шоу спектакъл «Династията на Златната Маска» - зашеметяваща комбинация от вода, светлина, музика и танци – (80 лева).
Вечеря и нощувка.

4 ден

4 ден (07.05.2020) ПЕКИН - Забраненият град, Тян ан Мън, Летният дворец
Закуска.
Туристическа обиколка на Пекин – град с над трихилядолетна история и административен център на Китай повече от 850 години. Екскурзията включва посещение на най-големия открит площад в света - Тян ан Мън (Площада на небесното спокойствие), като на него една от важните забележителности е прочутият мавзолей на видния китайски политик Мао Дзъдун.
Пешеходната разходка продължава с посещение на Забранения град, известен още като Зимния Императорски дворец Гугун, откъдето почти 400 години династиите Мин и Чин са управлявали страната. Със своите 980 сгради и 9999 стаи дворецът е обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство.
Следва традиционен китайски обяд.
Част от днешната обиколка е и посещението на Летния дворец - един от най-впечатляващите и големи дворци в света, с най-големия и най-добре поддържан парк в Китай, известен със своите градини и езера. Ще се насладим на традиционна чаена церемония и разходка по езерото (по желание), ще видим пазар на перли.
Вечеря “Патица по Пекински“ и нощувка.

5 ден

5 ден (08.05 .2020) ПЕКИН- ШАНХАЙ

Закуска. Трансфер до жп гарата и отпътуване с високоскоростен влак G1 Beijing South – Shanghai Hongqiao -09:00 – 13:28 за Шанхай. Настаняване в хотела.
Шанхай е най – големият град в Китай, център на търговията и финансите в Китай и е определян като „витрината“ на най-бързо развиващата се голяма икономика в света.
Шанхай е като шапката на магьосник - пълен с изненади, неочаквано вълнуващ и винаги подготвен за нов фокус. Китайският град държи световния рекорд по жители. Населението му надхвърля 24 милиона в централната част и 31 милиона с предградията.
Местните казват, че темповете му на растеж са толкова шеметни, че ако си го посещавал преди година - ще ти се стори като десет.

След обед : Посещение на People’s Park и People’s square („Площада на народа”) Всяка неделя в най-големия парк в Шанхай родители организират импровизиран пазар за булки и младоженци. Там те „продават“ децата си в уреден брак, като залепват върху чадъри обявите си. Да, тази традиция още е жива, но за щастие не всички са длъжни да встъпят в уговорения от родителите съюз.
По желание – посещение на Шанхайския музей (вход свободен).
Следва разходка по Nanjing Road – централната търговска улица на Шанхай, и свободно време.
Допълнителна екскурзия: Акробатично шоу Era - ще се насладите на едни от най-добрите акробати в света. (80лева).
Свободна вечеря и нощувка.

6 ден

6 ден (09.05 .2020) СУДЖОУ
Закуска. Екскурзия до гр. Суджоу и Джоуджуан.
Градът е още по времето на династията Сун (960 – 1279) и се утвърждава и като център на производството на коприна – традиция, която се е запазила и до днес. В града и околията днес работят над сто фабрики за коприна.

Суджоу е популярна туристическа атракция, известен с каменните си мостове, пагоди и красиви градини. Приказният град на градините заема огромна територия в делтата на река Яндзъ, в югоизточната част на страната, разделена от живописни водоеми и лъкатушещи канали. Царствени лотоси се показват над повърхността на езерата, нежни извити върби се любуват на отражението си в огледалните им повърхности, а грациозни ириси украсяват покритите с мъх каменисти брегове с уютни беседки и аристократични павилиони.

Днес ще посетите една от най - красивите градини в Китай, включена в Списъка на ЮНЕСКО за световно културно и природно наследство- „Master of Nets Garden“. След това ще разгледате древната градска стена и може да се качите на круиз по Великия китайски канал Grand Canal, който е и най-дългият такъв в света, а след това ще посетите фабрика за производство на коприна, където ще научите повече за преденето и копринените буби.
Обяд.

Следобед – посещение на Джоуджуан - най-прочутият, развит речен град в Китай, наричан понякога „Венеция на Изтока". Каналите, кръстосващи Джоуджуан, са осеяни с много мостове, редица от тях запазени от древността. Около 14 от мостовете са изградени през императорската ера преди повече от 150 години. В Джоуджуан има около 1000 домакинства, които живеят в стари къщи от времето на династия Мин, Цин и Република Китай от началото на 20-и век.

Трансфер до хотела в Шанхай.
Свободно време за вечеря. Нощувка.

7 ден

7 ден (10.05.2020) : ШАНХАЙ- ХАНДЖОУ

Закуска. Екскурзия до Ханджоу.

Древна китайска поговорка гласи: „На небето има рай, а на земята Суджоу и Ханджоу”.
Ханджоу е един от най-красивите и посещавани китайски градове заради изключителната си природа и архитектура. Градът е прорязан от над 130 реки, той е една от осемте китайски столици на древността и фигурира на първо място в националния списък на културно-историческите градове.
Описан от Марко Поло като “най-величественият и най-красивият град на света” Ханджоу днес предлага едновременно възможност за досег с неповторимата източнокитайска природа и с древната история на страната.
Ще се отправите на пътешествие до град Ханджоу. Ще плавате с лодка по West Lake (Сиху), заради което градът е възпяван още от династията Тан, както и заради разположените тук на това малко езеро островчета и храмове, павилиони, градини и сводести мостове. Езерото Сиху - най-прочутото красиво кътче в цял Китай. Там ще разгледаме и златните рибки на цветното пристанище Flower Harbor.
Обяд.
Ще посетим пагодата на 6 хармонии, която е една от най-високите храмове в Южен Китай (почти 60 метра височина), ще се разходим по алеите Su Causeway.

Ще направите и посещение на чаена плантация с най-елитния сорт зелен чай „Лундзин” (Драконов кладенец). Чаят на Ханджоу е като коприна има високо качество и дълга история. Чаената култура е спецификата на Ханджоу. Чаеното село е мястото, което разказва за историята и културата на чая. Тук можем да пием чай, както и да разберем традиционния Ханджоу."
Трансфер до хотела в Шанхай.
Свободно време за вечеря. Нощувка.

8 ден

8 ден (11.05.2020) ШАНХАЙ – Нефритения Буда, Ю Юан, Чибао
Закуска.
Целодневна екскурзия на Шанхай – финансовата столица на Китай. Наричан още “Париж на Изтока” или “китайският Чикаго”, градът е дом на ултрамодерна съвременна архитектура, култура, изискани ресторанти и луксозни магазини.
Започваме обиколката си с посещение на Храма на Нефритения Буда. Името му идва от двата бижутени бели нефритени Буда. Издълбани от цяло парче бял нефрит, седящите статуи от нефрит на Буда са полупрозрачни с тържествен израз, показвайки отличните умения и извънредното изкуството на китайския народ.
Градините Ю Юан - има много живописни дворове декорирани с барокови алпинеуми, басейни и растения, като всички са свързани с коридори и проходи. Даоисткият храм Чънхуан се намира до Ю Юан. Казват, че ако не си посетил храма Чънхуан, все едно не си ходил в Шанхай. За любителите на кухнята до храма се продават различни специалитети от Шанхай, например дзундзъ – вид пелмени от лепкав ориз и месо, обвити с бамбукови листа, пролетни рулца, рачешки специалитети и др.
Следобед – древният град Чибао. Регионът около Шанхай изобилства от множество речни градове, запазили древните китайски традиции. И до днес в тях може да се види какъв е бил битът на местните и как те са се придвижвали с лодки по водата. Сред най-малките е Чибао, в който отсъстват тълпите туристи и разходката е най-приятна.
Вечерта се отправяме по модерния Nanjing Road , който има репутация на Пето авеню в Ню Йорк и Шанз-Елизе в Париж. Тук могат да бъдат намерени някои от традиционните за Шанхай храна и занаяти. Той ще ни доведе до кея (the Bund) - известен крайбрежен квартал и най-известната забележителност на града. Винаги оживен, това е прекрасно място за разходка, докато се впускате в 52-те уникални сгради на Бунд, построени в разнообразни стилове, включително готически, романски, барокови, неокласически и ренесансови влияния, както и една от най-впечатляващите колекции в света от архитектурата на Арт Деко. Това е също и най-популярното място за да се насладите на вечерната гледката на града.
Допълнителна екскурзия : круиз по река Хуан Пу с включен трансфер и билет – 65 лв на човек.
Свободно време за вечеря. Нощувка.
Опция : Посещение на японски ресторант

9 ден

9 ден (12.05.2020) ШАНХАЙ

Закуска. Освобождаване на хотела (по желание – късно освобождаване на стая срещу индивидуално заплащане).
Посещение на модерния квартал Пудонг - финансов и търговски център на града. По-голямата част от новите здания са високи и модерни – бизнес сгради и офиси на международни компании и хотелски комплекси. Тук се намират 3 от най-високите сгради в света. Кулата в Шанхай Shanghai Tower достига височина 632 метра и е най-високата в Китай и втора по височина в света след "Бурдж Халифа" (828 метра) в Дубай. Разположена в непосредствена близост до Jin Mao Tower (420 метра) и Шанхайският световен търговски център Shanghai World Financial Center (492 метра), новата кула се издига високо над хоризонта, а нейната извита фасада и спираловидна форма символизира динамичната поява на съвременен Китай. Усуканата форма на сградата придава уникален външен вид.

В същия район се намира и прословутата телевизионна кула в Шанхай, която е с височина от 468 м. и е наричана „Перлата на Изтока“. Тя е петата най-висока кула в света и на второ място в Китай. Притежава уникален архитектурен дизайн и е една от най-посещаваните в света.
Обяд.
Следобед – посещение на пазар за сувенири и подаръци.
По желание – посещение на Океанариума (аквариум) – 160 юана, Световен финансов център – 170 юана;
Вечерта свободна вечеря – трансфер до летището за полет от Шанхай за Доха в 00.20 ч.

10 ден

10 ден (13.05.2020) ШАНХАЙ - отпътуване за БЪЛГАРИЯ

Какво е включено/невключено

 • check-1 Самолетен билет с катарските авиолинии Букурещ–Доха–Пекин и Шанхай-Доха-Букурещ с летищни такси.
 • check-1 7 нощувки със закуски в подбрани хотели 4* - 3 н. в Пекин ( Beijing Plaza или подобен ), 3 н. в Шанхай ( Shanghai Days Hotel или подобен )
 • check-1 3 вечери и обеди по маршрута в местни ресторанти с китайска храна и включена чаша безалкохолна напитка или бира
 • check-1 Трансфер Пекин – Шанхай с влак стрела
 • check-1 Трансфер Шанхай – Суджоу – Шанхай
 • check-1 Трансфер Шанхай – Ханджоу – Шанхай
 • check-1 Климатизиран транспорт
 • check-1 Входни такси за музеите и обектите по програмата
 • check-1 Екскурзоводско обслужване с превод на български език по време на програмата
 • check-1 9 екскурзии :
 • check-1 • Пекин – Забранения град
 • check-1 • Пекин - Летния дворец
 • check-1 • Пекин - Китайската стена
 • check-1 • Суджоу и Джоуджуан
 • check-1 • Ханджоу – езерото Сиху, цветно простанище, чаена плантация
 • check-1 • Шанхай - Храма на Нефритения Буда,
 • check-1 • Шанхай - Градините Ю Юан и Чънхуан
 • check-1 • Шанхай - древният град Чибао
 • check-1 • Шанхай - модерния квартал Пудонг с небостъргачите
 • check-1 Всички трансфери, упоменати в програмата
 • check-1 Медицинска застраховка с асистанс с покритие 10 000 евро на човек
 • check-1 Водач който ще придружава групата през цялото време
 • remove Трансфер РУСЕ - БУКУРЕЩ и БУКУРЕЩ - РУСЕ - 30лв на човек в едната посока
 • remove Билет за спектакъла «Династията на Златната Маска» в Пекин с включен трансфер – 80 лв на човек (при минумум 10 записани туриста).
 • remove Посещене на акробатично шоу в Шанхай – 80 лв на човек (при минумум 10 записани туриста).
 • remove Круиз по река Хуан Пу - 65 лв на човек
 • remove Вход за Океанариума (аквариум) – 160 юана, Световен финансов център – 170 юана;
 • remove Бакшиши за екскурзоводите, хотелите и ресторантите – 30 евро / 60 лв, заплащат се предварително в България.
 • remove Доплащане за късно освобождаване на стаята последния ден
 • remove Лични разходи (телефонни разговори, мини-бар и др.), неупоменати в програмата услуги.
 • remove По желание застраховка “Отмяна на пътуването” – около 3 % от пакетната цена. Застраховката се сключва в деня на записването.

Допълнителна информация

question-help-message
Допълнителна информация
Примерни полети :
19.04.2020, QR 222 12:55 Bucharest - 17:40 Doha
20.04.2020, QR 892 01:55 Doha - 14:55 Beijing
29.04.2020, QR 871 00:20 Shanghai - 29.04.2020, 06:00 Doha
29.04.2020, QR 221 06:50 Doha - 29.04.2020, 11:55 Bucharest

Допълнителна информация:
Офертата важи при минимум 14 туристи.
Ваксини - няма медицински изисквания за имунизации.
VPN – в Китай не може да използвате Viber, Google, Facebook, YouTube. Необходимо е да инсталирате VPN, за да може да ползвате горните платформи. В Китай се използва следната програма за комуникация : Wechat.
Валута : китайски юан
(1 лев=4 юана RMB, 1 щ.д = 7 юана; 1 евро = 7,80 юана към 15.12.2019)

Начин на плащане:
При резервация се внася депозит в размер на 1760 лв; доплащане 40 дни преди пътуването.

Срокове за анулации и неустойки:
• До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
• От 59 работни дни до 40 дни – 900 евро или 1760 лв
• От 40 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването
question-help-message
ВИЗИ ЗА КИТАЙ
Необходими документи за издаване на туристическа виза за Китай :
- самолетен билет
- резервация за хотел
- 1 снимка електронен формат (по спец. изисквания на Китайско посолство - на бял фон, лицето да не е закрито от косата)
- паспорт с минимум 6 мес. валидност от дата на визата и копие на паспорта
- попълнен формуляр за виза
- Такса за издаване на туристическа виза за еднократно влизане в страната – 80 USD на човек

* Забележка: необходимо е лично явяване в посолството на Китай от страна на кандидата за виза за снемане на биометрчини данни

* Внимание: При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата на екскурзията в Китай може да претърпи промяна в реда на провеждане!


*****************
Визова услуга на АЛЕСКАНДРА ТРАВЕЛ включва :
- Цена за визова поддръжка: 100 лева, без ДДС 20%.
* оформяне на пакета документи ( заявление, визова анкета, подаване онлайн и запазване час за интервю )
* внасянето му в Консулски Отдел към Посолството

Визовата услуга не включва:
- ДДС 20%
- Цена на консулска такса за Китайска виза: 80 USD, без ДДС 20%
- Цена на услуга получаване на готови визи: 50 лева

Интервюта и снемане на биометрични данни за китайки визи се провеждат всеки вторник и четвъртък на посочения адрес на Консулството в гр. София, ул. Джеймс Баучер № 58.
Получаване на готови визи: Вторник и четвъртък от 10:00 до 11:30

В случай на забавяне визова процедура от страна на имиграционни власти на Kитай, АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ ЕООД не носи отговорност.

От 15.07.2018 Китайското посолство в България за улеснение на кандидатите си за визи въведе онлайн система за попълване на формуляри за кандидатстване за виза COVA (China Online Visa Application) - https://cova.cs.mfa.gov.cn/qzCoCommonController.do?show&pageId=index&locale=en_US .

(формулярът се попълва на китайски или английски език)

След попълване на формуляр за виза следва онлайн запазване на час за подаване на документи за виза AVAS (Appointment for Visa Application Submission) -
https://avas.cs.mfa.gov.cn/qzyyCoCommonController.do?yyindex&locale=en_US

И двете се попълват и разпечатват преди подаване в посолството.

При първо влизане в Китай се снемат биометрични данни от пътуващия в самото посолство (лично явяване).

Формулярите можете да изтеглите от посочените линкове или от информацията за визи от официалния сайт на Китайското посолство (http://www.chinaembassy.bg/bjly/) .
Актуална и полезна информация, за български граждани, практични съвети и визов режим се обновява ежедневно в сайта на Външно Министерство на Р. България в секция "Китай" ( https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/china).

Отзиви за нашите екскурзии

 • Чудесна екскурзия, много добра организация, опитни шофьори, отличен екскурзовод! Научихме много за Румъния, както известни, така и неизвестни за нас факти и истории от младия, но много подготвен водач!... прочети отзива

  Aneta Avatar
  Aneta
  10/10/2018

  Здравейте!!! Искаме да изкажем специални благодарности на екипа на Александра Травел. Прекарахме една чудесна екскурзия на 24.05.2018г. до Синая и Бран. Очаровани сме от всичко - организация, транспорт, екскурзовод.... прочети отзива

  Елка Avatar
  Елка
  5/28/2018

  Изключително сме доволни от екскурзията Синая-Бран- Брашов.Хотелът ни изненада приянно - уютна обстановка, подредено и чисто. Екскурзоводът Павел Цветков беше любезен, отзивчив, много изчерпателен и търпелив спрямо нас и с... прочети отзива

  Вили Avatar
  Вили
  12/11/2018
 • 30 март 2019г Ст. Загора, Синая, Бран, Брашов, Букурещ.
  Хотелът беше много хубав.
  Автобусът беше удобен, шофьора - много внимателен.
  Ръководителят на екскурзията - г-н Пaвел Цветков - гид...
  прочети отзива

  Margarita Avatar
  Margarita
  4/03/2019

  Здравейте,
  изказвам с удоволствие мнение за добре организираната екскурзия Букурещ - Синая - Бран - Брашов - 05.04. - 07.04.2019 г.Програмата беше изключително богата, организацията на ниво. Останах приятно изненадана. Адмирации...
  прочети отзива

  Цвети Avatar
  Цвети
  4/08/2019

  Здравейте! С удоволствие ще споделя публично оценката си за пътуването ми до Бран, Брашов и Синая на 5-7.05.2018г. Приятно изненадана и очарована съм от цялостната организация! Павел-екскурзовода, направи екскурзията още... прочети отзива

  Kalina Avatar
  Kalina
  5/08/2018

 • Notice: Undefined variable: inslideout in /home/isabella/public_html/wp-content/plugins/wp-review-slider-pro-premium/public/partials/wp-review-slider-pro-public-display.php on line 343
Ico_close Created with Sketch.
80 лв.
Цена от: 3200 лв. 3120 лв.

Задай своите въпроси

Сега е повече от лесно да ни попиташ или да резервираш онлайн. Нашите консултанти са на линия на следните координати:

082830940; 0885720830

Попитай в Messenger

Пиши ни на e-mail

Посети нашия офис

Не пропускай да видиш също:

Търси
Generic filters
Exact matches only

Научи преди всички

Нови дестинации, оферти, ексклузивни промоции само за e-mail абонатите ни.