цена от 3370 лв. 3290 лв.
Резервирай сега

КИТАЙ – ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО МИНАЛОТО И БЪДЕЩЕТО ПЕКИН, СИАН, ЛОЯН, ШАОЛИН, ШАНХАЙ с включени 11 екскурзии

ico_clock Created with Sketch.

Продължителност

11 дни / 8 нощувки

ico_tour_type Created with Sketch.

Тип екскурзия

Нашите специални оферти, Самолетна

ico_adults_blue Created with Sketch.

Тръгване от

Букурещ

Описание на екскурзията

⛩ Виж с очите си удивителни исторически места от несравнимия 🇨🇳 Китай. Посети колоритните градове и живописни забележителности на страната 🏯 Модерен и Древен Пекин със Забранения град и Летния дворец 🏛, легендарната Китайска стена 🏰, Теракотената армия 🎎, Шанхай – „Източния Париж“ 🗼, Манастирът Шао Лин 🧘‍♂️, невероятни планини и реки 🏞, и още много! 🤩🤳

🇨🇳 🐉 Маршрут: БУКУРЕЩ ДОХАПЕКИН – СИАН – ЛОЯН – ШАОЛИН – ШАНХАЙ – ДОХА – БУКУРЕЩ

🗓️ Дата на екскурзията 19 – 29.04.2020 (11-дневна екскурзия)

Промо цени до 31.01.2020:
🔥 3370 лв   3290 лв (на човек в двойна стая)
🔥 3820 лв   3740 лв (на човек единична стая)

„Здравейте, аз съм Нина и ще съм вашия водач в Китай. Имах щастието да живея 10 години в тази прекрасна страна, да работя и да пътувам из необятната земя. Видях лукс и небостъргачи, видях бедност, видях гостоприемство и влязох в домовете на непознати, които ме нахраниха като приятел, видях мъдрост и философия, живях в глъчка и стоях в ступор пред гигантските постижения и величието на древната китайска земя. Отворих сърцето си и едно парче завинаги остана там.


Елате с мен и ще изживеем заедно легенди, тайни и контрастен модернизъм – изживяване което ще помните завинаги.
Не мога да отговоря на всички въпроси „Защо…?‘ но тези, чиито отговори знам ще ви удивят…


Китай не е просто страна, той е един цял нов свят. Възхищаваме му се, като родината на порцелана, хартията, чая, барута, калиграфията, Фън Шуей, маоистката философия… и щом го посетим веднъж – го обикваме. Изкачвайки се на Великата китайска стена, която се извива като опашка на дракон, се докосваме до мъдростта и величието на древността. Продължаваме до едни от най-красивите места в Китай с изключителната си природа и архитектура.


Древна китайска поговорка гласи: „На небето има рай, а на земята Суджоу и Ханджоу” – приказни градове, разделени от живописни водоеми и лъкатушещи канали. Същевременно с това има една странна синергия между многовековни традиции и съвремие – погледнете Шанхай – най-големият град в Китай, център на търговията и финансите, наричан още “Париж на Изтока” – дом на ултрамодерна съвременна архитектура, култура, изискани ресторанти и луксозни магазини. Скъпи коли, малки камиончета, мотори, глъчка, миризми и хора – нека ви покажем другото лице на Китай, това което ще остане завинаги в сърцата ви.“

 

Побързай да заявиш своето място сега. 🛒 Резервирай онлайн от формата за резервация на страницата, или като ни пишеш от Контакти, във Фейсбук, на телефони 082830940 / 0885720830, или на място в офиса ни в Русе, на ул. “Църковна независимост” 27.

ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗИЯТА ЩЕ ВИДИШ:

 • Величественият Забранен град в Пекин
 • Летния дворец в Пекин - Градините на рая
 • Великата китайска стена
 • Пагодата на Великата гъска и кулите, мюсюлмански квартал в Сиан
 • Гробницата на теракотената армия
 • Луоян - манастира Шао Лин
 • Луоян - пещерите Лонгмън и скалния Буда
 • Храма на Нефритения Буда в Шанхай
 • Градините Ю Юан и Чънхуан в Шанхай
 • Шанхай - древният град Чибао
 • Модерния квартал Пудонг с небостъргачите в Шанхай
 • Спектакъла «Династията на Златната Маска» в Пекин (допълнително)
 • Посещене на акробатично шоу в Шанхай (допълнително)
 • Круиз по река Хуан Пу (допълнително)
 • Шанхайски световен финансов център (допълнително)

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ НАС

 • Ценим твоето време. Твоят комфорт е наш приоритет.
 • Професионалисти с над 11-годишен опит на пазара.
 • Над 10 000 доволни клиента по 30 различни дестинации.
 • Имаме над 180 петзвездни отзива във Facebook.
 • Истинско преживяване! Убеди се сам!

Програма по дни

1 ден

1 ден (19.04.2020) - БУКУРЕЩ – ДОХА
Полет от Букурещ за Доха в 12:55 ч. – с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 17:40 ч.

2 ден

2 ден (20.04.2020) – ДОХА - ПЕКИН
Полет Доха - Пекин в 01:55 ч. Пристигане в Пекин в 14:55 ч. (20.04.20)
Трансфер и настаняване в хотел Beijing Plaza Hotel 4* или подобен.
Свободно време, вечеря и нощувка.

3 ден

3 ден (21.04.2020) - ПЕКИН : Великата китайска стена
Закуска.
Днешният ден е посветен на Великата китайска стена (ЮНЕСКО) - едно от чудесата на света и символ на Китай. Подобно на опашка на гигантски дракон с височина от 8 метра, тя се извива през планини, долини и гори в продължение на повече от 8800 км. Това уникално архитектурно творение, което ясно се вижда и от Космоса, безусловно свидетелства за величието на древен Китай. Великата Китайска стена е символът на Китай и мъдростта на китайския народ. Направо е невероятно как китайците са успели да построят такава велика архитектура с обикновени и прости инструменти в древността.
Ще посетим и гробниците от династията Минг, където са погребани първият император Йонглъ и императрица Шу. Следва посещение на Нефритената фабрика. След традиционен китайски обяд продължаваме към стената, която се намира на 800 м над морското равнище и ще видим най-добре запазената ѝ част.
С опция за изкачване до стената с лифт – 100 юана /25 лв (препоръчително).Тук ще прекараме около 2 часа.
По пътя обратно ще се насладим на традиционна чаена церемония и спирка за кратка фото-пауза в Пекинския олимпийски парк, където може да се види отвън Националния стадион „Гнездото“ (във формата на птиче гнездо) и Националния плувен център „Воден куб“, където са се провели олимпийските игри през 2008 г.
Допълнителна екскурзия: Преди вечеря възможност за посещение на грандиозния шоу спектакъл «Династията на Златната Маска» - зашеметяваща комбинация от вода, светлина, музика и танци – (80 лева).
Вечеря и нощувка.

4 ден

4 ден (22.04.2020) ПЕКИН - Забраненият град, Тян ан Мън, Летният дворец
Закуска.
Туристическа обиколка на Пекин – град с над трихилядолетна история и административен център на Китай повече от 850 години. Екскурзията включва посещение на най-големия открит площад в света - Тян ан Мън (Площада на небесното спокойствие), като на него една от важните забележителности е прочутият мавзолей на видния китайски политик Мао Дзъдун.
Пешеходната разходка продължава с посещение на Забранения град, известен още като Зимния Императорски дворец Гугун, откъдето почти 400 години династиите Мин и Чин са управлявали страната. Със своите 980 сгради и 9999 стаи дворецът е обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство.
Следва традиционен китайски обяд.
Част от днешната обиколка е и посещението на Летния дворец - един от най-впечатляващите и големи дворци в света, с най-големия и най-добре поддържан парк в Китай, известен със своите градини и езера. Ще се насладим на традиционна чаена церемония и разходка по езерото (по желание), ще видим пазар на перли.
Вечеря “Патица по Пекински“ и нощувка.

5 ден

5 ден (23.04.2020) ПЕКИН – СИАН – обиколка на забележителности в гр. Сиан
Закуска, напускане на хотела.
Трансфер до жп гарата и отпътуване с високоскоростен влак за Сиан – старата столица на Китай, днес столица на провинция Шаанси. Настаняване в хотела.
Сиан е най-големият град и административен център в провинция Шаанси. Някога Сиан е бил един от най-великите градове в света, намирайки се в края на пътя на Коприната. Благодарение на своите огромни градски стени, градът запазва голяма част от някогашния си исторически облик. Повече от 2000 години градът става свидетел на възходите и паденията на голяма част от Китайските династии, най-влиятелните от които са Династията Тан, по чието време на управление Сиан става шарена смесица от придворни, чуждестранни търговци, занаятчии, артисти и воини.
Следобед : Разглеждане на добре запазените стари градски стени (ЮНЕСКО) и посещение на Голямата пагода на Великата Гъска - хранилище на ценни будистки ръкописи. Ще посетим и Кулата с барабана и Кулата с камбаната, озвучаващи града, когато портите му се отварят с изгрева и затварят, заедно със залеза. Реставрираната камбанария, с височина от 36 м и датираща от 1384 г., е преместена на сегашното си място през далечната 1582 г., където сега е обградена от търговски и комерсиални центрове. По време на екскурзията кулите ще бъдат разгледани отвън. За тези от вас, които биха искали да ги посетят и разгледат отвътре има входна такса, която се заплаща на място. Ще посетим и Мюсюлманския квартал и оживения базар, където има различни сергии с подправки, сувенири и различни видове ръчно изработени предмети.
Ще вечеряме местни традиционни специалитети. Нощувка.

6 ден

6 ден (24.04.2020) СИЯН – ЛУОЯН – Теракотена армия
Закуска. Обиколката започва с посещение на едно от Новите чудеса на света - гробницата с теракотената армия (ЮНЕСКО). Изграждането на уникалната армия от над 7000 фигури, подредени за поход, започва през 246 г. и е продължило 36 години. Това уникално творение на човешката мисъл е останало скрито под земята в продължение на векове, когато случайно е било открито от местни фермери през 1974 г. Армия от хиляди воини с реални човешки размери и техните коне са формирани във военна подготовка. Тези воини били погребани, за да охраняват гробницата на своя Император Цин Шихуан още преди 2000 години. Фигурите били погребани заедно с артефакти от униформите и техните оръжия. Посещение на магазин за изделия изработени от лак.
Трансфер до жп гарата и отпътуване със високоскоростен влак за Луоян, настаняване в Peony Hotel 3* или подобен.
Вечеря и нощувка.

7 ден

7 ден (25.04.2020) ЛУОЯН - ШАОЛИН
Закуска.
Отпътуване с автобус към манастира Шао Лин, който от древни времена е център на бойни изкуства и школата по Дзен будизъм. Посещение на централния будистки храм и присъствие на кунг-фу демонстрация.
Манастирът Шаолин е може би най-известният храм в Китай, не само поради дългата си история и мястото, което заема в Китайския будизъм, но и заради своите бойни изкуства Ушу чан. Манастирът се намира сред красивите планини Сонгшан. Шаолин е построен през 495 г. по време на управлението на Северната Уей династия. Индийският монах Батуо пристига в древната столица, за да разпространява Будизма през този период, а императорът е един от поддръжниците на Будизма, поради което той решава да изгради храм в планините Сонгшан, за да подслони индийския монах Батуо, който привлича хиляди хора, като негови последователи.
Следобед посещение с разглеждане на уникалния будистки манастирски комплекс – пещерите Лонгмън (ЮНЕСКО) известни още като вратата на дракона. 1400-те пещери се намират на 12 км. южно от съвременен Луоян и съхраняват 100 хиляди будистки статуи, с размери от 25 мм. до 17 м. височина и около 2500 стели и надписи, поради което носят още името "Гората на Древните Колони".
По-голямата част от изработените статуи са от времето на Северната Уей Династия и от разцвета на Династия Тан. Много от историческите материали от изкуството, музиката, религията, калиграфията, медицината и архитектурата се пазят тук.
Вечеря и нощувка.

8 ден

8 ден (26.04.2020) ЛУОЯН – ШАНХАЙ
Закуска. Трансфер до жп гарата и отпътуване с високоскоростен влак за Шанхай. Настаняване в хотела.
Шанхай е най – големият град в Китай, център на търговията и финансите в Китай и е определян като „витрината“ на най-бързо развиващата се голяма икономика в света.
Шанхай е като шапката на магьосник - пълен с изненади, неочаквано вълнуващ и винаги подготвен за нов фокус. Китайският град държи световния рекорд по жители. Населението му надхвърля 24 милиона в централната част и 31 милиона с предградията.
Местните казват, че темповете му на растеж са толкова шеметни, че ако си го посещавал преди година - ще ти се стори като десет.

След обед : Посещение на People’s Park и People’s square („Площада на народа”) Всяка неделя в най-големия парк в Шанхай родители организират импровизиран пазар за булки и младоженци. Там те „продават“ децата си в уреден брак, като залепват върху чадъри обявите си. Да, тази традиция още е жива, но за щастие не всички са длъжни да встъпят в уговорения от родителите съюз.
По желание – посещение на Шанхайския музей (вход свободен).
Следва разходка по Nanjing Road – централната търговска улица на Шанхай, и свободно време.
Допълнителна екскурзия: Акробатично шоу Era - ще се насладите на едни от най-добрите акробати в света. (80лева).
Свободно време за вечеря.
Нощувка.

9 ден

9 ден (27.04.2020) ШАНХАЙ – Нефритения Буда, Ю Юан, Чибао
Закуска.
Целодневна екскурзия на Шанхай – финансовата столица на Китай. Наричан още “Париж на Изтока” или “китайският Чикаго”, градът е дом на ултрамодерна съвременна архитектура, култура, изискани ресторанти и луксозни магазини.
Започваме обиколката си с посещение на Храма на Нефритения Буда. Името му идва от двата бижутени бели нефритени Буда. Издълбани от цяло парче бял нефрит. Седящите статуи от нефрит на Буда са полупрозрачни с тържествен израз, показвайки отличните умения и извънредното изкуството на китайския народ.
Градините Ю Юан - има много живописни дворове декорирани с барокови алпинеуми, басейни, и растения, като всички са свързани с коридори и проходи. Даоисткият храм Чънхуан се намира до Ю Юан. Казват, че ако не си посетил храма Чънхуан, все едно не си ходил в Шанхай. За любителите на кухнята до храма се продават различни специалитети от Шанхай, например дзундзъ – вид пелмени от лепкав ориз и месо, обвити с бамбукови листа, пролетни рулца, рачешки специалитети и др.
Следобед – древният град Чибао. Регионът около Шанхай изобилства от множество речни градове, запазили древните китайски традиции. И до днес в тях може да се види какъв е бил битът на местните и как те са се придвижвали с лодки по водата. Сред най-малките е Чибао, в който отсъстват тълпите туристи и разходката е най-приятна.
Вечерта се отправяме по модерния Nanjing Road , който има репутация на Пето авеню в Ню Йорк и Шанз-Елизе в Париж. Тук могат да бъдат намерени някои от традиционните за Шанхай храна и занаяти. Той ще ни доведе до кея (the Bund) - известен крайбрежен квартал и най-известната забележителност на града. Винаги оживен, това е прекрасно място за разходка, докато се впускате в 52-те уникални сгради на Бунд, построени в разнообразни стилове, включително готически, романски, барокови, неокласически и ренесансови влияния, както и една от най-впечатляващите колекции в света от архитектурата на Арт Деко. Това е също и най-популярното място за да се насладите на вечерната гледката на града.

Допълнителна екскурзия : круиз по река Хуан Пу с включен трансфер и билет – 65 лв на човек.
Свободно време за вечеря.
Нощувка.
Опция : Посещение на японски ресторант

10 ден

10 ден (28.04.2020) ШАНХАЙ – небостъргачи и шопинг
Закуска. Освобождаване на хотела (по желание – късно освобождаване на стая срещу индивидуално заплащане)
Посещение на модерния квартал Пудонг - финансов и търговски център на града. По-голямата част от новите здания са високи и модерни – бизнес сгради и офиси на международни компании и хотелски комплекси. Тук се намират 3 от най-високите сгради в света. Кулата в Шанхай Shanghai Tower достига височина 632 метра и е най-високата в Китай и втора по височина в света след "Бурдж Халифа" (828 метра) в Дубай. Разположена в непосредствена близост до Jin Mao Tower (420 метра) и Шанхайския световен търговски център Shanghai World Financial Center (492 метра), новата кула се издига високо над хоризонта, а нейната извита фасада и спираловидна форма символизира динамичната поява на съвременен Китай. Усуканата форма на сградата ѝ придава уникален външен вид.

В същия район се намира и прословутата телевизионна кула в Шанхай, която е с височина от 468 м. и е наричана „Перлата на Изтока“. Тя е петата най-висока кула в света и на второ място в Китай. Притежава уникален архитектурен дизайн и е една от най-посещаваните в света.
Свободно време за обяд.
Следобед – посещение на пазар за сувенири и подаръци.
По желание – посещение на Океанариума (аквариум) – 160 юана (40лв), Световен финансов център – 170 юана (43лв);
Свободно време за вечеря.
Трансфер до летището за полет от Шанхай за Доха в 00.20 ч.

11 ден

11 ден (29.04.2020) ШАНХАЙ – ДОХА - отпътуване за БГ
Кацане в Доха в 06.00 ч.
Полет Доха – Букурещ в 06.50 ч., пристигане на летище Отопени в 11.55 ч. (29.04.2020)

Какво е включено/невключено

 • check-1 Самолетен билет с катарските авиолинии Букурещ–Доха–Пекин и Шанхай-Доха-Букурещ с летищни такси.
 • check-1 8 нощувки със закуски в подбрани хотели 4* - 3 н. в Пекин ( Beijing Plaza или подобен ), 2н. в Лоян ( Luoyang Peony Hotel или подобен) 1 н.в Сиян ( Xian Skytel Hotel или подобен ), 2 н. в Шанхай ( Shanghai Days Hotel или подобен )
 • check-1 6 вечери и обеди по маршрута в местни ресторанти с китайска храна и включена чаша безалкохолна напитка или бира
 • check-1 Трансфер Пекин – Сиян с влак стрела
 • check-1 Трансфер Сиян - Лоян с влак стрела
 • check-1 Трансфер Лоян – Шанхай с влак стрела
 • check-1 Климатизиран транспорт
 • check-1 Входни такси за музеите и обектите по програмата
 • check-1 Екскурзоводско обслужване с превод на български език по време на програмата
 • check-1 11 екскурзии:
 • check-1 • Пекин – Забранения град
 • check-1 • Пекин - Летния дворец
 • check-1 • Пекин-Китайската стена
 • check-1 • Сиан – Пагодата на Великата гъска и кулите, мюсюлмански квартал
 • check-1 • Сиан – гробницата на теракотената армия
 • check-1 • Луоян - манастира Шао Лин
 • check-1 • Луоян - пещерите Лонгмън и скалния Буда
 • check-1 • Шанхай - Храма на Нефритения Буда,
 • check-1 • Шанхай - Градините Ю Юан и Чънхуан
 • check-1 • Шанхай - древният град Чибао
 • check-1 • Шанхай - модерния квартал Пудонг с небостъргачите
 • check-1 Всички трансфери, упоменати в програмата
 • check-1 Медицинска застраховка с асистанс с покритие 10 000 евро на човек
 • check-1 Водач, който ще придружава групата през цялото време
 • remove Трансфер РУСЕ - БУКУРЕЩ и БУКУРЕЩ - РУСЕ - 30лв на човек в едната посока
 • remove Бакшиши за екскурзоводите, хотелите и ресторантите – 30 евро / 60 лв, заплащат се предварително в България.
 • remove Доплащане за късно освобождаване на стаята последния ден
 • remove Билет за спектакъла «Династията на Златната Маска» в Пекин с включен трансфер – 80 лв на човек (при минумум 10 записани туриста).
 • remove Посещене на акробатично шоу в Шанхай – 80 лв на човек (при минумум 10 записани туриста).
 • remove Круиз по река Хуан Пу - 65 лв на човек.
 • remove Вход за Океанариума (аквариум) – 160 юана, Световен финансов център – 170 юана;
 • remove Лични разходи (телефонни разговори, мини-бар и др.), неупоменати в програмата услуги.
 • remove По желание застраховка “Отмяна на пътуването” – около 3 % от пакетната цена. Застраховката се сключва в деня на записването.

Допълнителна информация

question-help-message
Допълнителна информация
Примерни полети :
19.04.2020, QR 222 12:55 Bucharest - 17:40 Doha
20.04.2020, QR 892 01:55 Doha - 14:55 Beijing
29.04.2020, QR 871 00:20 Shanghai - 29.04.2020, 06:00 Doha
29.04.2020, QR 221 06:50 Doha - 29.04.2020, 11:55 Bucharest

Допълнителна информация:
Офертата важи при минимум 14 туристи.
Ваксини - няма медицински изисквания за имунизации.
VPN – в Китай не може да използвате Viber, Google, Facebook, YouTube. Необходимо е да инсталирате VPN, за да може да ползвате горните платформи. В Китай се използва следната програма за комуникация : Wechat.
Валута : китайски юан
(1 лев=4 юана RMB, 1 щ.д = 7 юана; 1 евро = 7,80 юана към 15.12.2019)

Начин на плащане:
При резервация се внася депозит в размер на 1760 лв; доплащане 40 дни преди пътуването.

Срокове за анулации и неустойки:
• До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
• От 59 работни дни до 40 дни – 900 евро или 1760 лв
• От 40 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването
question-help-message
ВИЗИ ЗА КИТАЙ
Необходими документи за издаване на туристическа виза за Китай :
- самолетен билет
- резервация за хотел
- 1 снимка електронен формат (по спец. изисквания на Китайско посолство - на бял фон, лицето да не е закрито от косата)
- паспорт с минимум 6 мес. валидност от дата на визата и копие на паспорта
- попълнен формуляр за виза
- Такса за издаване на туристическа виза за еднократно влизане в страната – 80 USD на човек

* Забележка: необходимо е лично явяване в посолството на Китай от страна на кандидата за виза за снемане на биометрчини данни

* Внимание: При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата на екскурзията в Китай може да претърпи промяна в реда на провеждане!


*****************
Визова услуга на АЛЕСКАНДРА ТРАВЕЛ включва :
- Цена за визова поддръжка: 100 лева, без ДДС 20%.
* оформяне на пакета документи ( заявление, визова анкета, подаване онлайн и запазване час за интервю )
* внасянето му в Консулски Отдел към Посолството

Визовата услуга не включва:
- ДДС 20%
- Цена на консулска такса за Китайска виза: 80 USD, без ДДС 20%
- Цена на услуга получаване на готови визи: 50 лева

Интервюта и снемане на биометрични данни за китайки визи се провеждат всеки вторник и четвъртък на посочения адрес на Консулството в гр. София, ул. Джеймс Баучер № 58.
Получаване на готови визи: Вторник и четвъртък от 10:00 до 11:30

В случай на забавяне визова процедура от страна на имиграционни власти на Kитай, АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ ЕООД не носи отговорност.

От 15.07.2018 Китайското посолство в България за улеснение на кандидатите си за визи въведе онлайн система за попълване на формуляри за кандидатстване за виза COVA (China Online Visa Application) - https://cova.cs.mfa.gov.cn/qzCoCommonController.do?show&pageId=index&locale=en_US .

(формулярът се попълва на китайски или английски език)

След попълване на формуляр за виза следва онлайн запазване на час за подаване на документи за виза AVAS (Appointment for Visa Application Submission) -
https://avas.cs.mfa.gov.cn/qzyyCoCommonController.do?yyindex&locale=en_US

И двете се попълват и разпечатват преди подаване в посолството.

При първо влизане в Китай се снемат биометрични данни от пътуващия в самото посолство (лично явяване).

Формулярите можете да изтеглите от посочените линкове или от информацията за визи от официалния сайт на Китайското посолство (http://www.chinaembassy.bg/bjly/) .
Актуална и полезна информация, за български граждани, практични съвети и визов режим се обновява ежедневно в сайта на Външно Министерство на Р. България в секция "Китай" ( https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/china).

Отзиви за нашите екскурзии

 • 02 -04март 2019 -Бран-Брашов-Синая
  Хотелът надмина очакванията ми. Чувствах се прекрасно,удобно. Починах си,удовлетворена съм. А когато си в компанията на любимия за теб човек, няма как да не си доволен. Водачът...
  прочети отзива

  Maria Avatar
  Maria
  3/19/2019

  Изключително съм доволна от всичко!!! Прекарах си страхотно, препоръчвам на всеки който обича емоциите да посети тези места с ваша помощ естествено :) Адмирации за Явор , невероятен беше ,... прочети отзива

  Kristina Avatar
  Kristina
  9/02/2018

  Здравейте!Аз и съпруга ми сме изключително доволни от екскурзията с вашият екип през периода 07.09 - 09.09 2018г.по маршрута Букурещ-Синая-Бран-Брашов. ... прочети отзива

  Todorka Avatar
  Todorka
  9/10/2018
 • Благодарности за екскурзията до Румъния /27.05.17г. -28.05.17г./ за добрата организация и въпреки не особено хубавото време /дъждовно първия ден, на втория ден беше слънчево/. Успях да разгледам какви красоти... прочети отзива

  Кремена Avatar
  Кремена
  5/29/2017

  Екскурзията до Букурещ, Синая и Бран се превърна е изключително приятно преживяване за мен, благодарение на професионализма на Александра Травел и в частност нашия екскурзовод Павел. Много внимателен, много начетен... прочети отзива

  Сем. Avatar
  Сем.
  4/13/2017

  Много добре подготвен маршрут на екскурзията Синая-Бран-Брашов 22-23.04.17г. Стегнато с възможно максимум посетени интересни места. Влизането в обектите перфектно организирано, благодарение на Павел Цветков-екскурзовод на много високо ниво. Шофьорите на... прочети отзива

  Denitsa Avatar
  Denitsa
  4/24/2017

 • Notice: Undefined variable: inslideout in /home/isabella/public_html/wp-content/plugins/wp-review-slider-pro-premium/public/partials/wp-review-slider-pro-public-display.php on line 343
Ico_close Created with Sketch.
80 лв.
Цена от: 3370 лв. 3290 лв.

Задай своите въпроси

Сега е повече от лесно да ни попиташ или да резервираш онлайн. Нашите консултанти са на линия на следните координати:

082830940; 0885720830

Попитай в Messenger

Пиши ни на e-mail

Посети нашия офис

Не пропускай да видиш също:

Търси
Generic filters
Exact matches only

Научи преди всички

Нови дестинации, оферти, ексклузивни промоции само за e-mail абонатите ни.