от 59 лв.
Запазете сега

Хотел Зоо София 4* – София

Няма коментари

Продължителност

Вид екскурзия

Специфична екскурзия

Размер на групата

Неограничена

Езици

___

Подробности

Хотел ZOO София е от най-атрактивните 4* бизнес хотели в София.

През 2007г. хотелът за първи път отваря врати за своите гости.

Отсядайки в Хотел ZOO София, Вие ще почувствате перфектната комбинация от гостоприемство, уют, лично внимание и отношение.

Локацията на хотела е подходяща, както за бизнес пътувания така и за отдих.

Стаите тип Класик са с размери от 18 до 25 кв.м. Всички помещения са функционално оборудвани, част от тях са с тераси и предлагат основните услуги и удобства за престоя на бизнес клиента.

Стаите тип Делукс са с размери от 30 до 35 кв.м. и са изключително удобни за бизнес клиенти, търсещи повече пространство и комфорт от Класик стаи, както и за настаняване до 3-ма души.

Хотел ZOO София предлага 14 Бизнес апартамента с размери от 50 до 60 кв.м., съчетали в себе си уюта на дома, комфорта и удобствата, нужни за престоя и почивката на всеки бизнес гост. Апартаментите са подходящи за настаняване до 4 души.

Напълно оборудвани и модерно обзаведени, всички Екзекютив апартамента са изключително подходящи както за дълъг престой, така и за настаняване на семейства до 4 души. Всички апартаменти разполагат с кухня и кухненско оборудване, трапезария и тераса. Хотел ZOO София предлага 20 апартамента с размери от 60 до 90 кв.м.

За да сте винаги във форма, дори когато сте на път, на Ваше разположение е фитнес център, модерно оборудван с уреди Life Fitness Academy.

До хотела се намира Зоологическа градина София, която е най-старата и най-голямата на Балканския полуостров. Намира се на днешната община “Лозенец”, покривайки повече от 360 декара.

 

Пакет нощувка с вкллючен експресен PCR тест с резултат за чужбина!!!

Двойно настаняване с 2 бр експресен PCR тест – 299 лв

Единично настаняване с 1 бр експресен PCR тест – 199 лв

Документ с резултат от теста за чужбина на английски или друг език.

Цените включват: закуска на богата блок маса, неограничен безжичен интернет достъп, ползване на фитнес, застраховка, туристически данък и ДДС.

Деца до 11,99 годишна възраст, настанени в стая с един или двама възрастни, на редовно или допълнително легло, се настаняват безплатно.

* Всяко допълнително легло в стая или апартамент се доплаща 15,00 Евро/вечер.

 

Маршрут

Включено/Изключено

Място на екскурзията

Може да харесате също

Попълнете формата за контакт, за да изготвим оферта за Вашата почивка или екскурзия. Отнема само минута да ни попиташ!

    Изберете как желаете да се свържем с Вас*: