15 години Александра Травел

Прочети повече за нас и защо да ни се довериш

История на агенцията

Александра Травел е търговска марка, с която извършваме лицензирана туроператорска и турагенстка дейност от 2008 година насам. Създадохме бранда АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ И АЛЕКСАНДРА ХОЛИДЕЙЗ, след като дълги години проучвахме как да осигурим оптималната стойност на всички Вас, нашите клиенти и приятели. Размишлявахме за всеки един момент – защо трябва да пътуваме и каква е нашата необходимост от пътуване, както и защо е не само необходимо, но и задължително. Защото пътуването е единственият начин да преоткриете хубавите страни на живота, да натрупате емоционален заряд и желание за живот. Пътувайки, създаваме ценни спомени от преживявания, които са вечни и са богатство, което никой никога не може да ти отнеме.

Затова сега редовно плануваме почивките на хиляди наши приятели. Защото пътуването ни носи щастие и удовлетворение! Затова обичаме работата си! Защото искаме да ви осигурим това щастие и да ви направим по-пълноценни във вашата работа и вашия живот.

За почивки последвайте www.alexandra-holidays.com и за екскурзии и други www.alexandra-travel.com

Нашата мисия

“Създаваме щастие. Изживей специалните моменти, за които мечтаеш”

Ние от Александра Травел сме се посветили на мисията да ти покажем света чрез онези уникални моменти и преживявания, които те правят истински щастлив и вдъхновен да разказваш истории. Умело подбраните ни дестинации и програми са продукт на всички любими места, които сме посещавали многократно, и сме избрали да споделим с теб. Защото създаването на пътешествия е изкуство, което ние наистина обожаваме. Сигурни сме, че нашите предложения ще запалят искрицата за приключение в теб! А сега затвори очи и се пренеси на много нови невероятни дестинации.

 

Фейсбук реклама от маркетинг специалист в Русе

Предложенията ни

Специализиране сме в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлагаме богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Може да разчитате на нас за:

 • организиране на групови и индивидуални екскурзии и почивки до всяка точка на България и чужбина;
 • организиране на бизнес пътувания и мероприятия – тийм билдинг, семинари, изложения;
 • самолетни билети до желани от Вас дестинации;
 • настаняване в СПА, морски, планински, градски и селски хотели и др.;
 • алтернативен, балнеоложки, селски, здравен, конгресен, хоби и културен туризъм и др. в страната и чужбина;
 • изготвяне на визи;
 • превод и легализация на документи;
 • туристически застраховки;
 • трансфери/коли под наем;

Сертификати и награди

Избирайки агенцията ни, ти би имал възможност да получиш качествена туристическа услуга от едни от най-добрите специалисти в бранша, получили своето образование в университети по специалността, но и практически чрез дългосрочната си работа в областта на туризма. Професионализма ни е доказан от сертификатите ни от събития, членството ни в асоциации, а и наградите, които имаме, като сред тях се открояват наградите ни от Община Русе за “принос в развитието на вътрешния туристически пазар”.

Лицензиран туроператор и туристически агент АЛЕКСАНДРА ТРАВЕЛ 2018 ЕООД с удостоверение за регистрация № РК-01-7886 и застрахователна полица Отговорност на туроператора № 13052310000563  до 19.07.2024г. – ЛЕВ ИНС“ АД, гр. София 1700, бул. „Симеоновско шосе“ 67А. – по Закона за туризма.

Какви са предимствата за теб

Попълнете формата за контакт, за да изготвим оферта за Вашата почивка или екскурзия. Отнема само минута да ни попиташ!

  Изберете как желаете да се свържем с Вас*: