12 години Александра Травел

Прочети повече за нас и защо да ни се довериш

История на агенцията

Александра Травел е търговска марка, с която извършваме лицензирана туроператорска и турагенстка дейност от 2008 година насам. Създадохме бранда след като дълги години проучвахме как да осигурим оптималната стойност на всички Вас, нашите клиенти и приятели. Размишлявахме за всеки един момент – защо трябва да пътуваме и каква е нашата необходимост от пътуване, както и защо е не само необходимо, но и задължително. Защото пътуването е единственият начин да преоткриете хубавите страни на живота, да натрупате емоционален заряд и желание за живот. Пътувайки, създаваме ценни спомени от преживявания, които са вечни и са богатство, което никой никога не може да ти отнеме.

Затова сега редовно плануваме почивките на хиляди наши приятели. Защото пътуването ни носи щастие и удовлетворение! Затова обичаме работата си! Защото искаме да ви осигурим това щастие и да ви направим по-пълноценни във вашата работа и вашия живот.

Нашата мисия

„Създаваме щастие. Изживей специалните моменти, за които мечтаеш“

Ние от Александра Травел сме се посветили на мисията да ти покажем света чрез онези уникални моменти и преживявания, които те правят истински щастлив и вдъхновен да разказваш истории. Умело подбраните ни дестинации и програми са продукт на всички любими места, които сме посещавали многократно, и сме избрали да споделим с теб. Защото създаването на пътешествия е изкуство, което ние наистина обожаваме. Сигурни сме, че нашите предложения ще запалят искрицата за приключение в теб! А сега затвори очи и се пренеси на много нови невероятни дестинации.

Предложенията ни

Специализиране сме в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлагаме богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Може да разчитате на нас за:

  • организиране на групови и индивидуални екскурзии и почивки до всяка точка на България и чужбина;
  • организиране на бизнес пътувания и мероприятия – тийм билдинг, семинари, изложения;
  • самолетни билети до желани от Вас дестинации;
  • настаняване в СПА, морски, планински, градски и селски хотели и др.;
  • алтернативен, балнеоложки, селски, здравен, конгресен, хоби и културен туризъм и др. в страната и чужбина;
  • изготвяне на визи;
  • превод и легализация на документи;
  • туристически застраховки;
  • трансфери/коли под наем;

Сертификати и награди

Избирайки агенцията ни, ти би имал възможност да получиш качествена туристическа услуга от едни от най-добрите специалисти в бранша, получили своето образование в университети по специалността, но и практически чрез дългосрочната си работа в областта на туризма. Професионализма ни е доказан от сертификатите ни от събития, членството ни в асоциации, а и наградите, които имаме, като сред тях се открояват наградите ни от Община Русе за “принос в развитието на вътрешния туристически пазар”.

Лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7886 и застрахователна полица Отговорност на туроператора № 03700100002125 от 06.06.2019 г. – ЗД ЕВРОИНС АД – по Закона за туризма.

Какви са предимствата за теб

Научи преди всички

Нови дестинации, оферти, ексклузивни промоции само за e-mail абонатите ни.

Попълнете формата за контакт, за да изготвим оферта за Вашата почивка или екскурзия. Отнема само минута да ни попиташ!

Изберете как желаете да се свържем с Вас*: